محمدعلی قاسم زاده نداف در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به ابلاغ مصوبات هیئت دولت در خصوص منطقه ویژه اقتصادی در سال گذشته مکان احداث این منطقه مشخص و اقدامات قانونی مورد نیاز صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر مسئول منطقه و حوزه تصمیم گیری در مورد نوع سرمایه گذاری نیز در قالب کمیته اقتصادی مشخص شده و فراخوان لازم برای جذب سرمایه گذاران صورت گرفته است.
قاسم زاده نداف از اقدامات مهم و تاثیرگذار حوزه اشتغال و تولید ثروت در استان را کلید خوردن منطقه اقتصادی بیرجند عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به اعلام آمادگی برخی از شرکت های بزرگ برای سرمایه گذاری دراین منطقه در حال مذاکره با برخی از آنها هستیم به نحوی که تا سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در سال جاری شاهد چهره متفاوتی از منطقه خواهیم بود.
سرمایه گذاران بومی تمایلی برای ورود به منطقه ویژه اقتصادی ندارند
وی با بیان اینکه شرکت های بومی استان تمایلی برای سرمایه گذاری در این منطقه ندارند، افزود: تاکنون تنها دو مورد اعلام آمادگی در این زمینه گزارش شده است.
قاسم زاده نداف مهم ترین دلیل تمایل نداشتن شرکت های بومی را نداشتن بنیه اقتصادی مطلوب عنوان کرد.
به گفته وی در حال حاضر امور ثبتی مکان منطقه ویژه اقتصادی انجام شده و برای سرمایه گذاران نیز فراخوان صورت پذیرفته است.
وی در خصوص تمهیدات اندیشیده شده در راستای تامین زیرساخت های لازم برای منطقه قبل از ورود سرمایه گذاران، تصریح کرد: در این راستا دستگاه ها متعهد شده اند تا در حداقل زمان ممکن زیرساخت هایی از قبیل گاز، آب، برق و جاده را برای این منطقه فراهم کنند.
قاسم زاده نداف ادامه داد: زیرساخت ها در حال آماده سازی است و حتی برنامه ریزی شده تا در آینده ای نه چندان دور ریل آهن از کنار منطقه ویژه اقتصادی بیرجند عبور کند.
وی وضعیت سرمایه گذاری در بیرجند را رو به رشد توصیف کرد و گفت: راه اندازی کنسولگری افغانستان در بیرجند و رونق بالای بازارچه های مرزی نشان دهنده این پیشرفت است که در آینده نزدیک مرزهای شرقی کشور مرزهای بسته ای نخواهند بود.
فرماندار شهرستان بیرجند در پایان همچنین پیشرفت استان و شهرستان را منوط به جذب سرمایه گذار و ارائه تسهیلات مناسبت دانست.
نظر شما